Extra Service

EXTRA SERVICE

Voor extra service en professioneel onderhoud aan uw auto bent u bij Goedman Automotive aan het juiste adres. Naast onze werkplaats en showroom bieden wij u meer van onze expertises. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze wasstraat of laat uw auto professioneel poetsen door een van onze professionals. Ook kunt u bij ons terecht voor uw airco service, winter check, remmen check en kunt u een beroep doen op onze banden specialist. Wij helpen u graag bij het onderhouden van uw auto op alle vlakken.

Regelmatig onderhoud aan uw auto is belangrijks om de levensduur van de auto te vergroten en het rijmcomfort te behouden.

Voorheen werkte wij in samenwerking met de Boonstoppel Autobedrijven, vanaf heden beheren wij de werkplaats, wasstraat en showroom geheel onder ons eigen beheer. Wij kunnen onderhoud en reparatie uitvoeren voor alle automerken.

Airco Service

Wij raden u aan om eenmaal per jaar uw airco te laten nakijken voor optimaal gebruik en onderhoud. Dit kan bijvoorbeeld ook tijdens de grote beurt van de auto.

Ons advies:
Eenmaal per jaar: interieur en pollen filters vervangen
Eenmaal per twee jaar : Bijvullen koude middelen

Banden specialist

Voor montage en advies op maat kunt u bij onze terecht. Wij leveren topmerken en uiterst secure montage door onze professionals. Zo bent u verzekerd van een goede wegligging. Wij kunnen u adviseren bij het uitkiezen van de juiste band voor uw auto en situatie, rekening houdend met uw budget.

Meer info en tips > Bandenspecialist

Reparaties

De Eurorepar Car Service-garages, waar wij onderdeel van zijn, zijn voorzien van de nieuwste diagnose apparatuur. Onze technici in de werkplaats kunnen technische en mechanische problemen bij alle automerken en modellen opsporen

Wasstraat & Professioneel poetsen

Wilt u uw auto professioneel laten poetsen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Ook heeft u de ruimte om zelf aan de slag te gaan met uw auto. Wij bieden een ruime was en droog plaats voor uw auto.

Import

Goedman Automotive is gespecialiseerd in het importeren van auto’s uit het buitenland. Vele klanten zijn u voor gegaan bij het importen van een nieuwe auto via Goedman automotive.

Meer lezen >

Voertuig taxatie

Wij taxeren gratis uw auto en u krijgt binnen 10 minuten (bij showroom bezoek) een gegarandeerd bod!

Meer lezen >

Gebruik maken van onze service?

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Bel dan naar telefoonnummer +06 41586155. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Boskoop, Zijde 450.

Openingstijden Werkplaats:
Ma. t/n vrij. van 08:00 tot 17:00u
Openingstijden Showroom:
Ma t/m Vrij: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag : 09:00 – 16:00 uur

Stuurt u ons liever een bericht? Dat kan op de contactpagina via de onderstaande knop.

Call Now Button
Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!