Auto import & advies

Heeft u zelf een auto gevonden in het buitenland of moeten wij een auto voor u zoeken in het buitenland en importeren naar Nederland? Laat dat maar aan Goedman Automotive over! Goedman Automotive heeft namelijk jarenlange ervaring in het importeren van auto’s in het premiumsegment zoals; Porsche, Audi, BMW en Mercedes.

Goedman Automotive is gespecialiseerd in het importeren van auto’s uit het buitenland.
Vele klanten zijn u voor gegaan bij het importen van een nieuwe auto via Goedman automotive.

Wij hebben de expertise in het importeren van jong gebruikte auto’s uit Duitsland waar uw voordeel kan oplopen tot wel ruim €40.000,-!
Hoe dat kan? Dat leggen wij u graag uit op Zijde 450 te Boskoop. U bent van harte welkom!

Duitse autobezitters, met name bezitters van grotere en duurdere auto’s, wisselen wat sneller van auto dan de gemiddelde Nederlander. Vaak wordt de auto al ingeruild bij 100.000 kilometer op de teller, terwijl dat in Nederland vaak geen probleem voor de nieuwe eigenaar is.
Dit samen zorgt er voor dat er in Duitsland relatief veel jong gebruikte auto’s te koop zijn. Dat drukt de prijs en zorgt voor een mooi aanbod aan goede import auto’s.

IMPORTEREN UIT HET BUITENLAND

Waarom er voor kiezen om een auto te importeren uit buitenland? Een van de grootste voordelen is de gunstige berekening van de (rest) BPM. Die is in veel gevallen laag.

Echter, ook het aanbod van auto’s is zeer geschikt. Er rijden in Duitsland nu eenmaal veel auto’s rond die populair zijn bij Nederlanders. Daarnaast zijn ze meestal ook nog standaard rijk uitgerust met zaken die in Nederland onder opties vallen.

Call Now Button
Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!