Over ons

Als twee professionals die samen meer dan 25 jaar ervaring hebben in het in- en verkopen van auto’s van zowel volumemerken als premiummerken, en zij zich niet meer willen beperken tot het verkopen van één merk, dan ontstaat er een samenwerking die Goedman Automotive heet.

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een specifieke auto en heeft Goedman Automotive die auto niet op voorraad? Goedman Automotive begeleidt u graag in alle prijscategorieën in de aankoop van de gewenste auto voor de laagste prijs.

Goedman Automotive biedt deze service niet alleen aan ten aanzien van occasions, maar ook ten aanzien van nieuwe auto’s. Goedman Automotive heeft contacten bij nagenoeg alle merken en kent de marges en kortingen die worden verleend door een merkdealer, waardoor u als klant altijd goedkoper uw nieuwe auto koopt via Goedman Automotive.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en Goedman Automotive doet u graag vrijblijvend een voorstel.

Aanbod occasions

Goedman Automotive heeft een dagelijks wisselend aanbod aan interessante occasions van diverse merken!

Bekijk ons garantie aflever pakket

Taxatie

We helpen je om snel achter de waarde bij koop of verkoop, de dagwaarde en de meeneemprijs van een auto te komen.

Import van auto's

Zelf een auto gevonden in het buitenland? Of mogen wij een auto voor u zoeken in het buitenland en importeren naar Nederland?

Ervaringen van onze klanten.

Willem Zonnenberg – Google Review
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde.
Afgelopen woensdag een auto gekocht. De auto voldeed volledig aan de verwachting, tegen een billijke prijs. Wat ook fijn was dat de corona maatregelen volledig in acht werd genomen zoals zitting, stuur versnellingspook, handrem en handgrepen waren ingepakt, de verkoper droeg handschoenen. Prima geregeld dus.

Ester Kruys – Facebook Review
Mijn budget was niet zo groot. Op hun site hadden ze een voor mij prachtige auto staan. Vanaf Zevenaar zijn we er helemaal naartoe gereden. Ik heb er nooit spijt van gehad en zou het zo weer doen. Nu ruim een jaar later ben ik nog steeds erg blij met de auto en ondanks dat ze 14 is geworden heb ik er ook geen problemen mee gehad en was zelfs Parijs geen probleem. Super fijn!

Marjolein Tiemersma – Google Review
Vandaag naar een auto gekeken bij hun. En mijn droom auto gevonden.
Echt zulke aardige lieve mensen daar, zeker Sivar echt topper mooi bedrag gemaakt van de nieuwe auto en heel eerlijk geweest over inruilen van mijn auto en mij goed geadviseerd Wat ik beste kon doen.

Hij zou de nieuwe auto even na kijken en klaar maken en dan kon ik hem weekje later ophalen. Met opmerking je moet weer naar Enschede en je moet zeker veilig thuis komen. Hopelijk gaat deze week snel voorbij en de zon schijnen want heb de Beetle cabrio gekocht ?

Danny Schimmel – Google Review
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Heel mooi bedrijf met hele aardige mensen en hele mooie auto’s
Ben nu trotse bezitter van een BMW 335i die ik hier heb gekocht.
Na de aankoop paar dingetjes gehad wat netjes opgelost is en ben netjes te Te woord gestaan door Sivar! daarom deze 5 sterren!

Jerry Mieden  – Facebook Review
?Ik had het genoegen vorig jaar hier een cla 200 te kopen. Zeer professionele, aardige mensen. Geen dag spijt gehad

Ramon Smeets – Facebook Review
Wij hebben vorig jaar hier ook een mooie m5 gekocht.
Zeer aardige mensen en fijne service ook hier geen spijt van.

Bart klaver – Google review
Positief: Professionaliteit
In maart een Volvo v60 gekocht de auto zou geleverd worden met een onderhoudsbeurt en een nieuwe APK. Bij de aflevering van de auto werden we verrast met de mededeling dat de remschijven en remblokken zowel voor als achter compleet zijn vervangen. nu maanden later nog steeds super blij met de Volvo. Wij zijn keurig en zeer vriendelijk geholpen zeker een aanrader.

Niels Buiter – Google Review
Bij Goedman een prachtige Volvo V60 plug-in Hybrid 2.4l D6 awd gekocht.
Ten eerste was de service zeer goed, professioneel en ongedwongen. Het personeel was duidelijk zeer ervaren en deskundig dat bleek uit hun brede netwerk waaruit zij zeer goede occasions verwerven.

Zo was de Volvo uit de lease gekomen met een enkele eigenaar voor ons en dealer onderhouden. Wanneer daarnaast ook de prijs zeer scherp is blijkt het voor ons na nu een half jaar zonder problemen te hebben gereden de aankoop een schot in de roos.

Nog altijd zeer tevreden en het geluk dankbaar dat wij bij Goedman Automotive terecht waren gekomen. Zo zijn wij weer een vertrouwelijk adres rijker voor toekomstige aankopen!

Call Now Button
Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!