Over ons

Als twee professionals die samen meer dan 20 jaar ervaring hebben in het in- en verkopen van auto’s van zowel volumemerken als premiummerken, en zij zich niet meer willen beperken tot het verkopen van één merk, dan ontstaat er een samenwerking die Goedman Automotive heet.

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een specifieke auto en heeft Goedman Automotive die auto niet op voorraad? Goedman Automotive begeleidt u graag in alle prijscategorieën in de aankoop van de gewenste auto voor de laagste prijs.

Goedman Automotive biedt deze service niet alleen aan ten aanzien van occasions, maar ook ten aanzien van nieuwe auto’s. Goedman Automotive heeft contacten bij nagenoeg alle merken en kent de marges en kortingen die worden verleend door een merkdealer, waardoor u als klant altijd goedkoper uw nieuwe auto koopt via Goedman Automotive.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en Goedman Automotive doet u graag vrijblijvend een voorstel.

Aanbod occasions

Goedman Automotive heeft een dagelijks wisselend aanbod aan interessante occasions van diverse merken!

Service & onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Goedman Automotive verricht onderhoud aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer.

Taxatie

We helpen je om snel achter de waarde bij koop of verkoop, de dagwaarde en de meeneemprijs van een auto te komen.

Import van auto's

Zelf een auto gevonden in het buitenland? Of mogen wij een auto voor u zoeken in het buitenland en importeren naar Nederland?

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!